♥ MissSaxobeat ♥
Hello , pretty and handsome ♥
Deana here ! PMR candicates this year :'> Wish me luck yaa ? ThankYou for reading . ILY ♥




Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Deanna
Kau gila -.-
Saturday, 31 March 2012 | 18:47 | 0 comments

Assalamualaikum :)
 HAHA hari niii aku balek ISTANA . Kau hade ?  Aaaaaa ! Tak mahuuuu >.<' Jyeahh  aku malas act nak balek , tapi dah jadi routine aku , nak wat acano kan ? huuuu pasrah jelahhh :D HAHA . Homework ? ada . ada satu jer , aku malas gila nak buat wehh ! tolong meh :) HW aku , aku lah yang kena buat kan ? kataa nak PMR ^^ 9A's tuuu aku punyaa ! kau jangan ambek . * amboi amboi amboi * Yaa , thats my dream , success on everything i do . InsyaAllah aku boleh . You all pray for me ehh ? HAHA !

Afiq , HAHA , budak gilaa nih , memang gila . Dia Ex akuu :') ecehh  fake je lah sengal ! Nak tahuu tak ? Aku call dia malam tadi :D Hewhew , first time tuuu . Tetiba rasa macam nak calling . tapi tak tahu nak call siapa . Kebetulan aku tengah IM dengan dia , haaaa kau lah jadi mangsa number asing tuu . Afiq , tuu number ibu aku , Haha , sporting dok ? Haha , aku siap mention lagi nama kau kat ibu aku time nak pinjam phone diaa tuu :) Habeh lah kau :P Time tengah call tuu , ada lah benda yang boleh buat dia pekak , bhahaha ! first , aku buka tv , aku bia jer tv tu tengok aku . then aku ambek earphone , sumbat kat telinga . okay , tuu kawkaw punyaa kuat weh ! marah ? alolo , jangan marah nanti cepat tua . Haaa . lepas tuu dengan jeritan adek akuu tuu . aku rase macam nak ketuk jer dyorang kat ruang belajar tuu . Geram aku ! kalau tak memekak sehari tak sah ! Sabar je lah ~ 


Afiq , budak kecik tuu lah yang menjerit , kau cekik dia . hahaha !
Segan lah sangat kan Afiq kan ? kau yang banyak cakap ,  Segan lah tuu konon ? aku yang segan hade lah :P  
 Haha . okay lah sampai sini jerr :)

|| kbhaii || 
ILY  


Old things